Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA SVE ISTRAŽUJE

Novi slučaj vršnjačkog nasilja? 'Sina su mi vezali na stup i trakom mu zalijepili usta'

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.04.2024.
u 12:44

Dječak je tako ostao dok ga nije pronašao slučajni prolaznik. Navodni incident dogodio se u Slatinama na Čiovu. Je li riječ o novom slučaju vršnjačkog nasilja, policija tek treba utvrditi

"Obraćam se ovim putem da mi pomognete pronaći čovjeka koji je danas u popodnevnim satima spasio moga sina. Naime, dva dječaka od 14 godina koje poznajem, nažalost, pokraj Bura Beach Bara vezali su ga za stup (ruke, noge i tijelo) i trakom mu zalijepili usta. U velikom je šoku. Molim, ako bilo što netko zna, neka mi se javi", stoji u jednoj zatvorenoj grupi na Facebooku. Dodaje se kako je dijete "u toj panici" prestalo disati. 

Dječak je tako ostao dok ga nije pronašao slučajni prolaznik. Navodni incident dogodio se jučer poslijepodne u Slatinama na Čiovu. Je li riječ o novom slučaju vršnjačkog nasilja, policija treba utvrditi, piše Slobodna Dalmacija kojoj je mještanin Slatina rekao kako zna svu tu djecu. Kaže kako se djeca poznaju s igrališta, gdje igraju nogomet i voze bicikle. "Ima ih desetak, kao ekipa su u svakom manjem mjestu. Super su svi, mi stariji nismo posumnjali da bi mogli nešto tako napraviti", ispričao je. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodnoj Dalmaciji odgovorili su kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Prije nekoliko dana javnost je zgrozio slučaj vršnjačkoj nasilja iz Splita. Društvenim mrežama kružila je snimka nekoliko djevojaka koje maltretiraju maloljetnicu. "Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su četiri maloljetne osobe na štetu jedne maloljetne osobe počinile veći broj kaznenih djela. Tri su osobe prijavljene zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja, jedna osoba zbog kaznenih djela prijetnje i iznude, jedna osoba zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, dvije osobe zbog kaznenog djela povrede privatnosti djeteta i jedna osoba zbog kaznenog djela povrede djetetovih prava", navela je policija tada.

FOTOGALERIJA Hrvat s Islanda bio na Tajlandu tijekom razornog potresa: 'Prvo vulkan, a sad me treslo na 14. katu hotela'

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
1/6
 
Ključne riječi

Komentara 3

DE
Dex
12:55 03.04.2024.

bit će toga sve vuiše dok ih suci puštaju jer su maloljetni, kad socijala bude izuzimala takvu djecu i slala ih u dom onća se tek početi rješavati

TO
Tomisl
13:29 03.04.2024.

Bolesno moderno društvo i ponašanje , toga i sličnoga "prije" nije bilo.

Avatar Osprey
Osprey
13:06 03.04.2024.

Djeca su slika društva tako da se nemojte čuditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije