Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodno druženje i ručak
Povratak na članak

O čemu su razgovarali bivši potpredsjednik Vlade Marić i njegov nasljednik Butković?

Butkovića se smatra jednim od najutjecajnijih HDZ-ovaca, dok Marić nikada nije bio član te stranke. Zdravko Marić otišao je iz Vlade početkom srpnja ove godine kao jedan od rijetkih ministara koji se povukao a da nije bio pritiješnjen aferama ili zdravstvenim stanjem

Komentari 5

MK
MKinkognito60
17:47 29.10.2022.

A pto vas briga o čemu su razgovarali, jesu ilisu bili javne osobe imaju se pravo privatno družit, njihovo druženje nije reality show. Ono što mislim o onima koji zabadaju nos u tuđe privatne živote ne smijem napisati.

VL
BI
bijanca
19:59 29.10.2022.

Od rejtinga smeča u koji nas je strovalio Milanović.,-do investiciskog rejtinga.

VL
Avatar Bruno
Bruno
22:03 29.10.2022.

Najbolji su, obojici bi bez razmisljanja povjerio drzavu.

VL
JB
james@bush
20:04 29.10.2022.

Koliko su milijarda pokrali to su se pitali

VL
LI
lickakaldrma
18:19 29.10.2022.

Razgovarali,koji je vise opljacko drzavnu kasu,iButakovic pita kinder-jaje,gdje je najmekahnije doci do novca,pa ni su valjda o curama razgovarali.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.