Smjena u vladi

Obersnel: Linićev odlazak poljuljat će rejting SDP-a

'SPECIJAL OBZOR15.10.2013. Rijeka - Vojko Obersnel, gradonacelnik Rijeke.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
06.05.2014.
u 23:10

Upitan kako će se odluka o smjeni odraziti na stanje u SDP-u, odgovorio je da su članovi stranke odgovorni bez obzira na različite stavove

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel u Dnevniku HTV-a komentirao je odluku premijera Milanovića o smjeni ministra financija Slavka Linića:

– Premijer ima pravo na takav potez, ali ne slažem s načinom na koji je to provedeno. To je rezultat medijske hajke, on to nije zaslužio. To nije ljudski ni kolegijalno, kazao je Obersnel.

Upitan kako će se odluka o smjeni odraziti na stanje u SDP-u, odgovorio je da su članovi stranke odgovorni bez obzira na različite stavove.

Na pitanje je li Milanović izgubio povjerenje riječke baze, rekao je kako će se to vidjeti već prilikom njegova sljedećeg posjeta Rijeci.

– Ja sam razočaran ovakvim postupkom jer je riječ o čovjeku koji je zadužio stranku i socijaldemokraciju u Hrvatskoj. U vladu će ući Boris Lalovac kojeg izuzetno cijenim. Vjerujem da će Ministarstvo financija ostati jedno od najagilnijih ministarstava. Činjenica je da svaka takva vijest ima utjecaja na rejting SDP-a, tako da očekujem da će on ostati poljuljan, kazao je Obersnel.

>> Obersnel razočaran smjenom Linića: To nije kolegijalno ni ljudski!

Komentara 34

DE
denihr
07:49 07.05.2014.

hajde debeli , Linić je tobom upravljao , ti si kao lutka na koncu , niš koristi,sad se bojiš za svoju debelu pozadinu

DU
Deleted user
07:37 07.05.2014.

G. Obersnelu, nije ljudski ono što je SDP izveo s Planom 21 i dobio izbore. Plaanovi su bili jako lijepi, ali ste se pokazali samodostatni, samodopadni, socilano neosvješteni i korumpirani kao i HDZ-ovci. Pa bolje da šutite o "nije fer"!

VE
verakruz
08:09 07.05.2014.

Mustafa... Ja bih tebe malo na ispitivanje pozvao...Jer si ti upravo pozvao na rušenje Ustavnog poretka Republike Hrvatske. I širiš ksenofobiju i šovinizam. To je sve skupa dovoljno za dugogodišnje robije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije