'NITKO SE NEĆE PREDATI'

Obruč se steže oko Kijeva, no Ukrajinci poručuju Rusima: 'To je milijunski grad, ovo će biti njihov Staljingrad'

12.03.2022.
u 20:46

Osim teških borbi koje se vode oko Kijeva, i drugi ukrajinski gradovi su opkoljeni i pod jakim granatiranjem, a ukrajinski dužnosnici tvrde da su pokušaji evakuacije civila ugroženi prijetnjom ruskih zračnih napada. Zamjenica premijera Irina Vereščuk rekla je da vlada planira koristiti dogovorene humanitarne koridore iz opkoljenog južnog lučkog grada Mariupolja, kao i gradova i sela u regijama Kijeva, Sumija i u nekim drugim područjima.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Matteo1212
Matteo1212
21:17 12.03.2022.

Polomiće zube putlerova soldateska u Ukrajini, pa cijeli je civilizirani svijet protiv njih; na kraju će smeće KGB-ovsko samo sebi propucati blentaru ili će ga ruski narod objesiti naopako nasred crvenog trga, njega i njegove doglavnike

DU
Deleted user
21:15 12.03.2022.

Rusima treba suditi za ratne zločine i naplatiti svu ratnu štetu, iz zaplijenjenih deviznih rezervi i imovine oligarha.

DU
Dubrovnik4711
22:56 12.03.2022.

Odmah se javljaju takozvane komsije na tudim portalima. Prenose propagandu. I, to, nezaboravimo, skoro pa 30 godina. Bili i ostali crna rupa na karti europe. Dobrosusjedstvo. Pomirba. I to nakon 30 dodina ponavljaju isto....?! Sramota. Ovo je Hrvatska. Ovo je Europa. Ovo je zapad. Vasa propaganda neprolazi. Ni 1991. pa ni sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?