ZDRAVSTVO PRED ŠTRAJKOM

Nisu plaće jedini kamen spoticanja: Ovo je pet zahtjeva liječnika, inače kreću u štrajk

15.02.2024.
u 06:30

Što će biti formalni razlog za štrajk, ako do njega dođe, u Liječničkom sindikatu zasad ne otkrivaju. "Pričekajmo. Mi smo spremni za sve opcije, a što ćemo i kada pokretati, ovisi o sljedećim potezima Vlade", kaže dr. Renata Čulinović Čaić, predsjednica Hrvatskog liječničkog sindikata.

Komentara 25

EJ
ejStef
07:28 15.02.2024.

Hoćemo li mi vidjeti da je štrajk? Kako sada izgleda, kao da su stalno u štrajku...

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:23 15.02.2024.

Moj uvjet bi bio prema njima da siđu sa svojega visokog trona i ne glume neka božanstva u odnosu sa pacijentima. Nitko drugi nije toliko umišljen kao gospoda liječnici. Ne svi, ima ih i normalnih ali mnogi imaju tolio mali ego da im je velika potreba da budu arogantni i tako podcrtali da su oni vrrlo važni.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:22 15.02.2024.

Meni za novu dioptriju dali termin za 6 mjeseci. Dođem tamo, nitko ne čeka, totalno neljubazna doktorica jedva čekala da odem. Ono što mi pregledala to sam mogao i kod optičara. A svi bi američke plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije