SLUČAJ IZ PULE

Od rujna uznemiravala djevojku (24) pa joj se zaletjela u vrata zgrade

Ljubav na poslu
Matija Habljak/PIXSELL
14.12.2022.
u 16:29

Odmah po zaprimljenoj prijavi, pulski policajci su nešto prije 1 sat u noći zatekli te uhitili 41-godišnjakinju koja je vozila Audi slovenskih registracija pod utjecajem alkohola

Zbog nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari kazneno je prijavljena 41-godišnjakinja koje je od rujna u Puli uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj, što je kod njih izazvalo strah i tjeskobu, posebno kad se autom namjerno zaletjela u vrata zgrade u kojoj žive. U istarskoj policiji u srijedu su naveli kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je 41-godišnjakinja od rujna u više navrata telefonski uznemiravala 23-godišnjakinju, što je kod nje i njezine obitelji izazvalo strah i tjeskobu.

Terete ju da je u ponedjeljak oko 19 sati, nakon što ju je ponovno prethodno telefonski uznemiravala, autom došla na adresu 23-godišnjakinje, gdje je vozilom oštetila prozor njezina stana te ulazna vrata stambene zgrade.  

Odmah po zaprimljenoj prijavi, pulski policajci su nešto prije 1 sat u noći zatekli te uhitili 41-godišnjakinju koja je vozila Audi slovenskih registracija pod utjecajem alkohola (0.61 promila).

Zbog sumnje da je počinila kaznena djela nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari, policija ju je sinoć privela, a čeka ju i prekršajni postupak zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

>> VIDEO Prizor iznenadio vozače u N. Zagrebu: Vozio se u prtljažniku s otvorenim stražnjim vratima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije