Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJI VRTIĆ u ZAPREŠIĆU
Povratak na članak

Odgojiteljica dijete natjerala da rukama vadi kruh iz WC školjke: 'Nije se držao dogovora'

U nastavku teksta, odgojiteljica upućuje roditelje da popričaju s djetetom o vrijednostima u životu, komunikaciji i bacanju hrane, a ispod objave se već skupilo gotovo 200 komentara

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
19:09 22.03.2024.

Potpuno je pogresno siliti djecu da pojedu sve sto dobiju, I u ovom slucaju dijete nije imali drugog izbora. A to sto se odgajateljica "dogovorila" s grupom odgovara "dpgovoru" zatvorakih cuvara I zatvorenika.

VL
SB
Stroga Babaroga
19:00 22.03.2024.

Zašto dijete mora sve pojesti? Najgore je dijete siliti da jede, to samo izaziva revolt. Postoji X razloga zašto dijeta odbija jesti, npr nije gladno, nesretno je, boji se, buni se….Osim toga, odgajateljica koja na ovakav način provodi svoju volju ne može i ne smije odgajati djecu!

VL
DO
doktorica
08:48 23.03.2024.

pa te pametne odgojiteljice su mogle ostatke kruha baciti pticama,tobi djecu zabavilo.

VL
Avatar lola lola
lola lola
22:21 22.03.2024.

I u moje vrijeme tam davno (neke) odgajateljice su bile odurne. Moju sestru je jedna prisilila da pojede natrag sto je povracala a ja sam morala jesti ovcji mozak. Nesto odurno.

VL
CR
crocro
18:46 23.03.2024.

Točno je da dijete trebaju educirati roditelji ali i odgajatelji, ali dijete je samo pronašlo rješenje kako se riješiti nečega što ne želi. U toj fazi života dijete je u stanju svašta učiniti bez obzira educirali mi dijete ili ne. Okružje i prigoda činjenja nečega neprimjerenog, jače je od edukacije, ponavljam, u toj životnoj dobi. Naravno, na roditeljima i odgajateljima je zadaća edukacije kako bi dijete sve više učilo i bilo svjesnije svojih neprimjerenih postupaka ili aktivnosti. Ako je dijete moralo vaditi kruh iz WC školjke, onda to treba provesti u igri i edukativno, ali nikako ne golih ruku, jer je onda i to kršenje higijenskih mjera. To je mogla učiniti i odgajateljica s rukavicama uz malu edukaciju i drugoj djeci u grupi. Tako bi pomoglo da dijete ne pretrpi stres, što može utjecati na njegov dalji razvoj.

VL
TO
TomekZagreb
20:19 22.03.2024.

Ako je tata pravi, "odgajateljica" bi u ponedjeljak morala pojesti poseban gablec, ako ne želi dentalnom protetičaru. Dogovorili bi se s grupom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.