NAPAD BESPILOTNIM LETJELICAMA

Odjeknule eksplozije u Rusiji: Ukrajinci pogodili skladišta na vojnom aerodromu

Ukrainian servicemen attend a military exercise in Kherson region
Foto: Ivan Antypenko/REUTERS
1/3
03.10.2024.
u 16:39

Rusi su tijekom noći na društvenim mrežama pisali o radu protuzračne obrane, letovima velikog broja dronova i snažnim eksplozijama te požaru u blizini aerodroma Borisoglebsk

Bespilotne letjelice Ukrajinskih obrambenih snaga sinoć su napale skladišta s borbenim projektilima te parkirališta zrakoplova SU-35 i SU-34 na vojnom aerodromu Borisoglebsk u Voronješkoj oblasti Ruske Federacije, doznaje Ukrinform.

Bespilotne letjelice napale su navođenim bombama skladišta, parkirališta zrakoplova SU-35 i SU-34, kao i skladišta zrakoplovnog goriva na vojnom aerodromu Borisoglebsk u Voronješkoj oblasti Ruske Federacije. Neprijatelj od tamo aktivno bombardira ukrajinske teritorije navođenim bombama, rekao je izvor za ukrajinski medij. 

Demilitarizacija ruskih vojnih aerodroma će se nastaviti jer se neprijatelj ne bi trebao osjećati lagodno čak ni na vlastitom teritoriju, dodao je isti izvor. Rusi su tijekom noći na društvenim mrežama pisali o radu protuzračne obrane, letovima velikog broja dronova i snažnim eksplozijama te požaru u blizini aerodroma Borisoglebsk.

Kako navodi Ukrinform, dronovi Službe sigurnosti Ukrajine (SSU) pogodili su infrastrukturu vojnog aerodroma Shaykovka u regiji Kaluga gdje su raspoređeni strateški zrakoplovi TU-22M.

GALERIJA Plenković ga je grdio, a on na brodu: Milanović pratio vojnu vježbu, javio se i mornarima
Ukrainian servicemen attend a military exercise in Kherson region
1/23

Komentara 4

FU
Fusnota
17:30 03.10.2024.

Huti u akciji!

Avatar Make my day
Make my day
19:16 03.10.2024.

To je u zemlji sa 10 vremenskih zona... kao da ih upikne komarac.

Avatar Joker009
Joker009
17:33 03.10.2024.

A ništa novo od Ukrajinaca osim pokojeg skladišta, cijevi na rafineriji koje dignu u zrak kojih ima stotine po svuda.. a pomaka nigdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije