ODALA GA ŽICA

Odmah su napustili apartman: Irac je odmarao na kauču i ugledao nešto čudno na satu

Pixabay
28.08.2022.
u 12:26

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu

Irac Dougie Hamilton ostao je u šoku kad je otkrio što se nalazi u digitalnom satu u apartmanu koji je unajmio sa svojom djevojkom za vrijeme posjeta Torontu. Par je nakon dolaska u grad cijeli dan bio u obilasku, a u apartman su došli tek predvečer. Apartman u središtu grada, koji su unajmili preko stranice Airbnb, činio im se idealan za njihov posjet Kanadi, no već nakon 20 minuta boravka u njemu shvatili su da ondje ne žele biti.

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu. Sat je bio spojen žicom nalik na punjač za mobitel, što je odmah počelo buditi sumnju u njemu.

– Osjećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to i rekao sam si da ne budem lud. Ali, nešto mi nije dalo mira… Izvukao sam punjač i vidio bateriju sa stražnje strane. Razgledavši malo bolje prednju stranu sata, primijetio sam da se unutra nalazi kamera – ispričao je ovaj Irac koji je svoje iskustvo podijelio i na Facebooku.

Kamera je bila uperena prema dnevnoj i spavaćoj sobi pa je par odmah pozvao policiju, a vlasnika apartmana prijavio je stranici na kojoj se oglašava. Airbnb je odmah otkazao suradnju s vlasnikom apartmana koji je iznajmljivao još drugih šest nekretnina, a paru se ponudili besplatan smještaj u jednom od tri luksuzna hotela u blizini.

Članak je izvorno objavljen u rujnu 2018. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 10

RS
rasta sev
13:26 28.08.2022.

Imate neku vijest iz 1918.godine bila bi možda zanimljivija.

AT
ATG
13:12 28.08.2022.

Uvijek mi je drago kad pročitam ovako svježe vijesti.

Avatar kenshi
kenshi
18:19 28.08.2022.

Dougie je ležao na kauču ali mu je mozak radio 100 na sat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije