DOBILI ZELENO SVJETLO

Odobren kopneni udar, cijeli svijet strahuje od borbi prsa u prsa u Gazi

20.10.2023.
u 21:51

Hamas i Islamski džihad te ostale militantne skupine odgovorili su da jedva čekaju Izraelce jer će naučiti lekciju koju će "pamtiti stoljećima"

Komentara 22

LU
luftbrenzzer
01:11 21.10.2023.

Kao što znamo, nikad se nije ništa odigralo kako je najavljeno pa su sva ova nagađanja bezvrijedna. Iskrsnuti će novi momenti koji će tjeku događanja dati sasvim drukčiju putanju. Hoće li to biti A-udar, umiješanje drugih velesila, ili nešto treće to ćemo tek vidjeti, ali tu ništa nećemo moći napraviti već samo bespomoćno promatrati. E da, možemo naše komentare objesiti mačku o rep. I to je nešto.

IV
ivica.vranjic
09:32 21.10.2023.

Nema tu borbi prsa o prsa. Vatreni tepih i nakon toga buldožeri koji trpaju sve na hrpe za reciklažu.

MI
mikimouse12
08:16 21.10.2023.

Gdje je to Startrack bio. Vidil si pusku samo na internetu:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije