MALOLJETNIKU ODREĐEN PRITVOR

Detalji tučnjave ispred škole u Šibeniku: Nastavio ga udarati i nakon što ga je srušio na tlo

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
19.10.2024.
u 12:19

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik sredinom rujna u Šibeniku, ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, a koje prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život

​Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja, javljaju iz PU šibensko-kninske. Podsjetimo, riječ je o slučaju koji je jučer zgrozio Šibenčane.

Naime, sumnja se da je maloljetnik u petak oko 14 sati ispred škole, u nazočnosti većeg broja učenika, tjelesno nasrnuo na oštećenog maloljetnika zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave, od koje siline udaraca je oštećeni pao na tlo, gdje ga je nastavio udarati šakama u predjelu glave.

Usto, sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik sredinom rujna u Šibeniku, ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, a koje prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život. U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom maloljetniku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni maloljetnik je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentara 1

Avatar zekoslav mrkva
zekoslav mrkva
13:34 19.10.2024.

I roditelje privesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije