Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Omiljeni hrvatski sport: Nakon Dalića, kreće pljuckanje po Rimcu

27.06.2024. u 07:30

No, kad bismo recimo brojali koliko puta je Elon Musk promašio obećane rokove, onda bismo se valjda morali uštipnuti za stražnjicu svaki put kad na ulicama Zagreba ugledamo najnoviju Teslu, a vijesti o svemirskim letovima, umjetnoj superinteligenciji i mnoštvu drugih Muskovih projekata morali bismo pripisati napušenim urednicima koji objavljuju fejknjuz s ruba znanosti.

Komentara 4

Avatar nisam..robot
nisam..robot
08:55 27.06.2024.

To pljuvanje govori najviše o jadnosti samih pljuvača.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:06 27.06.2024.

Hrstiću , da li će Rimcu prezentacija i realizacija Bugattija uspjeti ili neće to nije briga niti jednog Hrvata. Zašto ? Jer je to privatna lova čovječe. Robotaksi je javni, državni novac i svakoga normalnog bi trebalo biti briga u što je otišlo 180 mil eura. Naravno da ne treba odmah krenuti pljuvačina po Rimcu jer je on sjajan HR izvozni proizvod i zapošljava 2000 ljudi ali da trebamo očekivati od njega da je donirani novac utrošen u pravom smjeru to svakako treba biti prioritet svima.

KR
Krolo
08:39 27.06.2024.

Ne znaš ko je prije ispao iz igre Dalić ili robotaksi. Ali Dalić je do sada ispoštivao svoje rokove i donio velike rezultate!!! Za razliku od Rimca.... I ne kiti se tuđim perjem I HDZ mu ne daje državni novacac I tata mu nije kriminalac Sramota je Dalića uspoređivati sa Rimčevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije