GAF TJEDNA

Ono što propagira Zaharova, promotorica zlikovaca, nije dno Seine, nego dno svijeta

Spokeswoman of Russian Foreign Ministry Maria Zakharova attends a meeting of foreign ministers of Russia and Cuba in Moscow
NATALIA KOLESNIKOVA/REUTERS
04.08.2024.
u 16:35

Teško je vjerovati da će sadašnja generacija Rusa uopće imati priliku nastupati na nekim Igrama

Marija Zaharova, ta slatkorječiva ruska promotorica zločina, progona i otimanja djece, neki se dan otrovno posvadila i s Olimpijskim igrama.

Srbijanski portali koji se natječu u ulizivanju čak i ruskim piarovcima uzbuđeno pišu kako je "Zaharova razvalila" napisavši da je otvorenje Igara u Parizu "dno Seine" te da je "jedna od glavnih predstava Olimpijade bilo LGBT ismijavanje svetog događaja za kršćane, posljednje večere". Dakako, Zaharova je prije svega ogorčena i zavidna jer je njezin narod, čija vojska pustoši Ukrajinu, izoliran od ostatka svijeta i njihovih olimpijaca nema u Parizu.

To je svakako tragedija za ruske sportaše koji se sada kite nekakvim medaljama u "igrama bez granica" s Bjelorusijom, Pridnjestrovljem i Južnom Osetijom, a teško je vjerovati da će sadašnja generacija uopće imati priliku nastupati na nekim Igrama. U Los Angelesu za 4 godine zasigurno ne, i to je zapravo tema za Zaharovu, sijačicu zlobe, zla i promotoricu zlikovaca. To što Rusija radi nije dno nikakve rijeke, već dno svijeta. 

GALERIJA Barbara Matić osvojila zlatnu medalju u judu na Olimpijskim igrama

Spokeswoman of Russian Foreign Ministry Maria Zakharova attends a meeting of foreign ministers of Russia and Cuba in Moscow
1/52

Komentara 13

MA
mamba123
18:49 04.08.2024.

malo si Maka , jaka žiža

PL
plotto
18:48 04.08.2024.

Robert Bubetalo u svom stilu.Ono o čemu on pojma nema,milijuni diljem svijeta i EU su bili ogorčeni sotonističkom provokacijom otvaranja Igara kojom se izruguje Isus i kršćanska civilizacija.Valjda je jasno tko je taj tip i kojem tipu ljudi pripada .

DU
Deleted user
17:35 04.08.2024.

Još čekam, kad će crveni karton ? Sumrak zapadne civilizacije ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije