Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA ZA VIKEND

Opet kiša, pa i snijeg: U gorju bi moglo zabijeliti, samo dio Hrvatske bit će pošteđen padalina

Snijeg zabijelio Krapinsko-zagorsku županiju
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.04.2024.
u 12:30

"Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18 °C, u Dalmaciji gdjegod i malo viša", kaže DHMZ za danas, dok će sutra već biti umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu, najprije u zapadnim krajevima, a do večeri i na krajnjem jugu.

Stiže pogoršanje vremena. Još danas djelomice sunčano, a u subotu kiša. "U unutrašnjosti, uglavnom u najzapadnijim krajevima lokalno moguć pokoji pljusak. Vjetar većinom slab, na sjeveru i umjeren jugozapadni. Na moru bura u slabljenju i okretanju na umjeren sjeverozapadnjak, a krajem dana na sjevernom Jadranu južni vjetar.

Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18°C, u Dalmaciji gdjegod i malo viša", kaže DHMZ za danas, dok će sutra već biti umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu najprije u zapadnim krajevima, a do večeri i na krajnjem jugu.

"Istok zemlje uglavnom suh. Pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su na sjevernom Jadranu, dok će u višem gorju biti susnježice i snijega. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i sjeveroistočni. Na Jadranu jugozapadnjak i sjeverozapadnjak tijekom prijepodneva u okretanju na umjerenu i jaku buru, prvo na sjeveru, a do kraja dana duž obale. Podno Velebita olujni udari. Najniža temperatura zraka od 1 do 6, na Jadranu između 7 i 11 °C. Najviša dnevna između 10 i 15, u Dalmaciji i do 17 °C", piše DHMZ u vremenskoj prognozi.

FOTOGALERIJA Grbin je rezultate dočekao u zagrljaju svoje supruge: Ona je medicinska sestra, a imala je problem oko diplome

Snijeg zabijelio Krapinsko-zagorsku županiju
1/21

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije