NISAM ZAHTIJEVAO CISTERNU

Nediljko Dujić: Odbijam tvrdnje da sam na bilo koji način prijetio vatrogascima

Foto: RTL
1/9
01.08.2024.
u 14:45

"Ovim putem želim još jednom zahvaliti svima koji su pomogli da se naše kuće obrane te da već poprilična šteta ne bude još veća", poručio je Dujić

Nediljko Dujić, predsjednik uprave Hrvatskih šuma, oglasio se drugi put danas, nakon što su njegove supruga i kći glasno kritizirale način gašenja požara kod Skradina. Ranije je poručio kako su članice njegove obitelji bile u šoku i emocionalno iscrpljene, a sada se osvrnuo na navode kako je zahtijevao da jedna cisterna stoji pred njegovom kućom.

"U ovim teškim vremenima za moju obitelj u kojoj smo, zajedno sa svojim sumještanima, gotovo ostali bez svog doma usred vatrene stihije, decidirano odbijam medijske tvrdnje da sam na bilo koji način prijetio vatrogascima i zahtijevao da jedna cisterna stoji pred našom kućom. Ovim putem želim još jednom zahvaliti svima koji su pomogli da se naše kuće obrane te da već poprilična šteta ne bude još veća", poručio je Dujić. 

Podsjetimo, Neda i Anna Dujić, njegove supruga i kći, pred kamerama RTL-a su istakle: "Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doli guši, sve je napravio za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! (...) Nakaze jedne". Dujić se potom ispričao te naglasio kako vatrogasci i policajci brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. Mnogi su osudili izjave dviju žena te stali u obranu vatrogasaca koji se posljednjih nekoliko dana bore s više požara u Dalmaciji

 

GALERIJA Ogromna podrška vatrogascima nakon uvreda: 'Hvala 'nakazama' što moji i dalje imaju krov nad glavom'
1/11

Komentara 21

CA
cavecanem
15:54 01.08.2024.

Daj ostavku Dujicu, ionako će te smijeniti, zahvali zeni i kćeri.

LI
Linomedo
16:04 01.08.2024.

One su sramota za ljudski rod. Najveći problem je taj što to živi na našoj grbači jer je nesposobno za bilo što drugo. To treba mijenjati u ovoj državi.

DR
Draconic5
15:48 01.08.2024.

Krasna obitelj. Sve jedan bolji od drugoga. Uzorni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije