PREBACIT ĆE GA U ZATVOR

Opljačkao bankomat u Mihovljanima pa napao policajca: Uhićen u stanu na Črnomercu

Nakon što su raznijeli bankomat u Mihovljanima upali su u policijsku zasjedu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
10.07.2022.
u 22:41

Uhićen muškarac je pod nadzorom policije i bit će prebačen u zatvor u Zagrebu,

Zagrebački policajci su u nedjelju oko 13.50 na području Črnomerca uhitili muškarca koji se dovodi u vezu s eksplozijom bankomata u Mihovljanu od 4. srpnja 2022. godine.

- Toga dana, u jutarnjim satima, oko 3.15, policijski službenici na počinjenju kaznenog djela uhvatili su jednog počinitelja dok je drugi pobjegao s mjesta događaja ozlijedivši pritom policijskog službenika. Tijekom poduzimanja intenzivnih mjera traganja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pronašli su navedenog muškarca te ga uhitili u stanu na području Črnomerca - navode iz policije.

Uhićen muškarac je pod nadzorom policije i bit će prebačen u zatvor u Zagrebu, a kriminalističko istraživanje će provesti Uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom i Policijskom upravom zagrebačkom.

Nakon što su raznijeli bankomat u Mihovljanima upali su u policijsku zasjedu
1/5

Policija im pripremila klopku

Podsjećamo, dvojica muškarca (37 i 43) su se 4. srpnnja automobilom dovezli do bankomata u Mihovljanu kojeg su potom pokušali dignuti u zrak, pokušavajući ga orobiti.

Međutim, policija ih je spremno čekala, pa su od 43-godišnjaka zatražili da legne na pod. On je to odbio, već je policajca pokušao pregaziti. Krenuo je prema policajcu te ga je podigao na poklopac automobila i vozio ga je neko vrijeme. Tijekom vožnje ga je odbacio na kolnik, a policajac je zadobio lakše ozlijede. Muškarac (43) je tada pobjegao, a policajci su uporabili vatreno oružje kako bi ga spriječili u bijegu.

VIDEO: Zgarište jutro nakon velikog požara u Puli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije