Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina

Oporba neće spašavati HDZ. Pupovac može na čelo Odbora, ali iz kvote vladajućih

03.06.2024.
u 12:23

"Pupovac nakon toga za nas nije oporba i SDSS-u bi trebalo uzeti i sva mjesta u odborima koja su dobili iz oporbene kvote"

Ključne riječi

Komentara 11

NK
Najam krova
12:50 03.06.2024.

DP spustio hlače još malo!

BJ
bjmaro
13:05 03.06.2024.

Oporba? To su uglavnom oni koji ne priznaju Dan državnosti ,organiziraju zastavu Jugoslavije na Pride paradi , a štiti ih hrvatska policija ??Jedina im je zelja u EU parlamentu (osim novaca) pljuvanje po hrvatskoj državi To je ta nakazna logikagika velikog dijela oporbe . Predobro žive

PR
prajdali100
13:36 03.06.2024.

Hrvatska je jedinstvena država.Postavlja se pitanje kako zaštititi većinu od manjine? Neki dan,Žigmanov ogrnut u srpsku zastavu čeka raspravu o Rezoluciji u UN... Dan državnosti Hrvatske Pupovac igra lopte i nitko ništa !!! Je li to normalno !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije