prijetio bombom

Opsada u Rijeci okončana, prijetio jer su rekli da će isključiti struju?

bomba, očevid,rovinj (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/6
17.07.2012.
u 08:50

Drama je trajala još od sinoć, a ulica se brzo bila napunila policajcima, vatrogascima i djelatnicima hitne pomoći.

Ulica Lipa na riječkim Škurinjama od jutros u 8.30 sati više nije blokirana, no policija još uvijek ne dopušta prilaz objektu na broju 50a, drvenoj baraci u koju se noćas zatvorio 47-godišnji V. B. i navodno prijetio da će aktivirati eksplozivnu napravu. Muškarac je jutros, u pratnji liječnice, odveden na obavijesni razgovor, a policija zasad ne potvrđuje da je bilo prijetnji eksplozivnom napravom nego službeno priopćavaju tek da su sinoć oko 22 sata dobili dojavu da je u dijelu te ulice isključena struja i kako su na mjestu događaja zatekli muškarca koji se zatvorio u kuću ne navodeći tko je još bio uz njega, ali uz napomenu da nitko nije ozlijeđen.

U objektu je u tijeku očevid, a tijekom jutra ondje su bili i djelatnici HEP-a koje je pozvala policija, no potvrdili su da nije bilo potrebe za nikakvim radovima na elektroinstalacijama. 

Susjedi iz obližnjih kuća u ulici, međutim, tvrde da njima nije nestalo struje, ali pretpostavljaju da  je razlog neugodne situacije koja ih je prestrašila i držala budnima  do jutra, a u ulicu dovela policiju, vatrogasce i hitnu pomoć, bilo za to poslijepodne najavljeno iskapčanje dovoda električne energije za baraku na broju 50a zbog neplaćanja.

Ondje u jednom od stanova živi prijateljica muškarca kojega je to navodno revoltiralo pa se zatvorio u baraku i, kako se noćas prepričavalo na ulici, prijetio aktiviranjem bombe.

Inače, V.B.  je, kažu susjedi, sklon incidentnom ponašanju i izgredima, živi sam u kući u istoj ulici, udaljenoj tek stotinjak metara od barake, a navodno ima i psihičkih problema.

Komentara 21

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:31 17.07.2012.

Hm Tužno, ali ne razumijem te ljude. Ako je želio to učiniti, mogao je otići u šumu i obaviti to, a ne maltretirati cijeli grad. I na kraju, možda, se pokaže da mu je to osamnaesti put.

OB
-obrisani-
09:40 17.07.2012.

Što se sve neradi za 5 minuta slave, budi u novinama pa makar i u rubrici Crna kronika.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:11 17.07.2012.

Ako je već izvadio osigurać, onda će sigurno biti BOOM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije