ŠTO NAS ČEKA U NOVOM SAZIVU

Žestoke retorike i uvreda neće nedostajati: 'Nastavit će se ono što smo gledali prije, stranke ne drže puno do parlamenta'

17.05.2024.
u 18:03

Što nam taj prvi radni dan Sabora donosi, što se iz njega može iščitati i eventualno predvidjeti? Politička analitičarka Ankica Mamić na naša je pitanja najprije uzvratila s: "Uh, uh, uh...", što je odmah dalo naslutiti da se baš nemamo čemu dobrom nadati.

Komentara 5

CR
crocro
20:00 17.05.2024.

Ova današnja oporba, naročito iz SDP-a i Mosta je katastrofalna. Oni kao da su predizbornoj kampanji. Sve svode na tko je što kome govorio, tko je koga vrijeđao te da je savez HDZ-a i DP-a brak iz interesa te da je DP imovinski pokret. I upravo su zbog toga izgubili izbore jer građani su očito položili političku pismenost i znali su kakvu vladu žele. A ta i takva oporba se uopće ne sjeća da su oni silom željeli oformiti neprirodni savez iz interesa rušenja HDZ-a s vlasti. Čak su se htjeli privremeno udružiti iz interesa rušenja vlade i HDZ-a a kada ga sruše, onda bi opet za godinu dana organizirali nove redovne izbore. A sada cinično spočitavaju savezu HDZ-a i DP-a da su u braku iz interesa. Svaki zastupnik koji se iz oporbe javi, tupi jedno te isto kao i prije izbora, tko je koga vrijeđao, kako je tko kome govorio itd, itd. Prosto nevjerojatno, nikakvih korisnih riječi za napredak Hrvatske, već samo papagajsko ponavljanje retorike kao da se izbori tek trebaju održati. Katastrofa od oporbe, kako uopće mogu računati na pobjedu bilo kada. Umjesto da krenu novom retorikom za interes i napredak Hrvatske i njezinih građana. Ali papagaji su papagaji, pa neka samo tako nastave do novih izbora i onda će nestati s političke scene.

Avatar southman
southman
20:08 17.05.2024.

Enkovic ce vladati u HR dok god bude htio.

PV
prcko.vita
19:37 17.05.2024.

Kolko su se crveni kmečari ostrmili na dječje vrtiće, pa to nije više normalno. Ajd dragi novinari, nek vam ne bude teško, otiđite do Koprivnice, tamo crveni upravo grade dječji vrtić i to u sklopu groblja. Ej, na zemljištu od groblja oni grade vrtić. Pa onda pogledajte koliko milijuna su zaračunali taj vrtić, ko da je od zlata. Mislim da treba EU policija pod hitno da i to pogleda i pročešlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije