Zbog otetih Kosovara

Orbán uputio apel Vučiću: Dragi Aleksandre, oslobodi trojicu kosovskih policajaca

Zatočeni kosovski policajci
Reuters
22.06.2023.
u 22:20

Umjesto deeskalacije ponovno su porasle napetosti na Kosovu. Ovog puta zbog srbijanske otmice trojice kosovskih policajaca. Unatoč pritiscima međunarodne zajednice na Aleksandra Vučića da pusti trojicu policajaca, on i dalje smatra kako moraju biti procesuirani jer su, kako kaže, uhićeni na teritoriju Srbije, s dalekozorima i kartom Srbije, da bi, navodno, špijunirali srpsku vojsku.

Komentara 3

GO
goran2hr
10:29 23.06.2023.

Svako ima svoje načine. Hrvatska je na svom teritoriju uhitila slovenske špijune, pa umjesto da im sudi, žurno ih je pustila, a još Sloveniji vratila i njihov kombi sa špijunskom opremom. Čisto da svijetu pokažemo, kako se čuva hrvatska granica i što se događa s onima koji ju prelaze sa lošim namjerama.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
06:23 23.06.2023.

O kojem teritoriju taj vuk prica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije