Osobni podaci, osobito manjina, ne smiju biti dostupni svima u državi

Zagreb: Konferencija za medije ministra financija Marka Primorca povodom novih trezorskih zapisa
Davorin Visnjic/PIXSELL
09.07.2024. u 11:59

Pristup osjetljivim podacima u Registru treba ograničiti, i u sustavu mora postojati nadzor te sve koji neopravdano ulaze u tuđe podatke treba žestoko sankcionirati

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
15:26 09.07.2024.

Jednostavnije rješenje je ukinuti izvjesne manjine. One sa većim pravima od ljudi.

PL
plotto
14:27 09.07.2024.

Što to znači ??? Znači jedino se većinu može ...... Ovakve stvari hrvatski narod mora riješiti zauvijek ili ćemo potpuno izgubiti samostalnost.To je slično kao u Njemačkoj,kad ilegalni migrant islamske vjeroispovijesti siluje djevojčicu pa mu zaštite identitet.Sve što dolazi izz Brisela je bolesno i nastrano i cilja da uništi matične narode i nacionalne države.Došli smo dotle da ćemo biti građani diskriminirani kao građani drugog reda u vlastitoj državi. Općenito osobni podaci ne bi smjeli biti nigdje izvan države,ali oni su odavno na stranimj serverima,posebno u USA .Sve njihove društvene mreže,OS i drugi softveri,bave se špijunažom i stavljaju vaše/naše podatke u oblake.Slušao sam neki dan čoivjeka koji kaže da se prestao ozbiljno baviti sa znanosti od 2013,otkad su svi projekti iz naše države dostupni vanjskim centrima moći i oni u svakom trenutku mogu vidjeti tko se čime bavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije