Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SPLITSKIM BILICAMA

Osumnjičeni ubojica Luke (22) iz zatvora poslan na hitnu: Ima ozljede glave i čeljusti?

Zatvor Bilice u Splitu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/18
Autori: vecernji.hr, Hina
28.02.2024.
u 23:10

Liječnicima je rekao kako je pao s kreveta, neslužbeno se doznaje, no liječnici ne vjeruju da je to bio slučaj s obzirom na ozljede koje je zadobio

Sinoć je na hitni prijem splitskog KBC-a navodno stigao osumnjičeni ubojica mladog Luke Bančića (22), neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija koja je prenijela kako je zadobio ozljede glave i čeljusti. Nakon obrade osumnjičeni je navodno i vraćen u zatvor na Bilicama jer ozljede nisu bile teške. 

Liječnicima je rekao kako je pao s kreveta, neslužbeno se doznaje, no liječnici ne vjeruju da je to bio slučaj s obzirom na ozljede koje je zadobio. Policija se zasad nije oglasila o ovom slučaju. 

Inače, nakon ubojstva mladog Luke prošlog vikenda uhićen je 31-godišnjak kojem je u međuvremenu sud odredio i jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje na ubojstvo. Ove srijede održan je i prosvjed nezadovljstva Splićana koji smatraju kako se stvari moraju promijeniti, navodeći da ''gradovima ne treba još jedan Luka'', kao što je već bio i ubijen u Zagrebu Luka Ritz. 

"Tijekom jednomjesečnog istražnog zatvora Županijsko državno odvjetništvo će nastaviti istragu protiv osumnjičenika za ubojstvo," rekao je Hini ranije glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin. Dodao je da će nakon toga uslijediti odluka o podizanju optužnice.

>> GALERIJA Dosta im je: Splićani održali prosvjed nakon šokantnog ubojstva Luke (22)

Zatvor Bilice u Splitu
1/30

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 4

TR
Tripoli
07:55 29.02.2024.

Više ima pravde u reštu nek u Hr pravosuđu...

SA
Samobor
01:36 29.02.2024.

Taj ne bude dugo.

HR
hrza
08:50 29.02.2024.

Žandari tuku i neznaju za milost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije