DODATNA PITANJA

Osumnjičeni za ubojstvo Danke (2) opet saslušan: Objasnio zašto se zadržao na deponiju u Banjskom polju

Danka Ilić i osumnjičeni za ubojstvo
Foto: Pixsell/Društvene mreže
1/4
19.06.2024.
u 15:28

Tužiteljima nisu bile jasne određene izjave Jankovića, smatraju da su proturječne, zbog čega je danas odgovarao na dodatna pitanja vezana uz okolnosti toga dana kada je Danka nestala u Boru

Srđan Janković, drugoosumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić (2) u Boru danas je ponovno saslušan na Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru. On je ranije istražiteljima nakon mjeseci šutnje kazao kako on nikada vidio djevojčicu, kamoli da ju je udario službenim automobilom, a danas je ponovno rekao isto. 

Kako doznaje Nova.rs, tužiteljima nisu bile jasne određene izjave Jankovića, smatraju da su proturječne, zbog čega je danas odgovarao na dodatna pitanja vezana uz okolnosti toga dana kada je Danka nestala u Boru. 

- On je objasnio i tok kretanja nakon što je navodno Danka udarena, odnosno objasnio da je razlog zadržavanja pored deponija na Starobanjskom putu taj što je morao obaviti telefonski razgovor - doznaje medij od izvora. 

Janković je ranije već potvrdio da je na dan Dankina nestanka bio u Banjskom Polju te da je objasnio što je tamo radio. Navodno je priznao da je pio alkohol, i da je upravo on upravljao službenim automobilom koji se kretao putem i kod mjesta gdje je Danka udarena, ali istaknuo je da automobil kojim je upravljao nikoga nije udario.

Uz prisustvo svoga odvjetnika rekao je kako na automobilu nema udarca i da bi vozilo bilo udubljeno da je dijete njime udareno. Prenose i kako je Janković mirno odgovarao na sva pitanja, a zbunjuje to što su Jankovićeva priča i priča drugog osumnjičenoga Dragijevića, koji je priznao zločin i rekao da je golim rukama udavio djevojčicu, upravo suprotna. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija traži ovog muškarca: Udario je i silovao djevojku u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije