Zadar

Uhićeni zbog krijumčarenja kilograma kokaina iz Nizozemske‏

kokain
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
24.12.2015.
u 10:36

Dvojac u dobi od 61 i 40 godina osumnjičen je za krijumčarenje kilograma kokaina.

Zadarska policija uhitila je dvojicu  muškaraca u dobi od 61 i 40 godina, koje sumnjiči da su sudjelovali u krijumčarenju kokaina.

- Njih se sumnjiči da su, početkom rujna ove godine, zajedno s 45-godišnjakom, sudjelovali u nabavci kilograma kokaina u Nizozemskoj, kojeg su pokušali prokrijumčariti u BiH. Taj je 45-godišnjak s kokainom uhićen na zadarskom području, 61-godišnjak je uhićen u Nizozemskoj, a 40-godišnjak u Zagrebu, nakon čega su svi, uz kaznene prijave,privedeni nadležnim sudovima - istakli su iz zadarske policije. 

>> 300 Djedova Božičnjaka trčalo je ulicama Zadra

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
07:49 28.12.2015.

Ako ovako nastave,ovaj će trio otići u"stečaj" Treba im zamjeniti šefa distribucije,totalno je nesposoban kao Kara--marko.Samo se propusti u vladi zataškaju,dok se kod ovih potonjih to očitava u velikom deficitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije