OTOČAC GUBI 78% VODE

Paradoks hrvatskog vodoopskrbnog sustava: U Lici redukcije, a Pag i Rab troše na privatne bazene

06.09.2024.
u 06:31

Lokalna samouprava nešto radi, ali za otočko je, pa i cijelo ličko područje bogato vodom očito potrebna dugoročna strategija o kojoj se odlučuje na znatno višim razinama.

Komentara 12

Avatar krcedolac
krcedolac
07:40 06.09.2024.

Hvalimo se vodenim resursima ali kao i sve otići će i oni zna se kamo zbog pametnih koji njima upravljaju. Hrvatska sposobnost na djelu.

GO
Gof33
08:13 06.09.2024.

Direktorom Hrvatskih voda i šuma te ministrima koji upravljaju tim resursima ne postaje se po ključu stručnosti već po partijskoj knjižici i rodijačkim vezama tako da je ovo logičan razvoj sitiacije .... šume nam režu i odvoze Slovenci Talijani Egipćani i td, drvno prerađivačke industrije gotovo i nemamo a za vode samo je pitanje vremena kad će ju kupiti i monopolizirati stranci jer će se tamo nekom direktoru ili ministru omiliti pinka .. . .

Avatar utunelu
utunelu
07:48 06.09.2024.

dokaz da ne postoji kontolora nikoga i nicega a to se desi kada na Balkanu dode "demokracija"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije