REKORDAN BROJ HODOČASNIKA

Otvaraju se vrata priznanju Međugorja? Papa Franjo povukao je dva važna poteza

03.08.2024.
u 17:00

Tisuće ozdravljenja i obraćenja nakon posjeta svetištu posve se uklapaju u nove vatikanske kriterije

Komentara 20

JO
jocoudriga
20:45 03.08.2024.

Priznati što konkretno!? Sv. Pavao nigdje ne spominje Mariju u svojim poslanicama , najstarijim kršćanskim dokumentima što je vrlo bizarno s obzirom da je Bogorodica i pošto ju je morao sresti na svojim misijskom putovanjima ili jednostavno za nju nijeje ni znao jer nije ni postojala kao što ništa ne govori o Isusovim čudima i poslanju u Galileji jer za njih ne zna (!?). Očito se radi o potpuno drugoj vrsti kršćanstva koje poslije ustupa mjesto onom drugom redigiranom poslije 4.stoljeća koje ustanovljavaju biskupi koji nisu vremenski svjedoci Isusova djelovanja. Marija je za kršćane ključna osoba no nje u Pavlovljevim spisima jednostavno nema! Što se poslije događalo rezultat je teologije a ne činjenica.

LI
Linomedo
18:03 03.08.2024.

Tko ne vjeruje neka provede nekoliko dana u Međugorju i ako ništa drugo osjetiti će duboki mir, a mnogi dožive i čuda.

VA
vadis1
14:48 04.08.2024.

Sto ti god pomaze u zivotu to radi. Ako ti Medjugorje pomaze idi u Medjugorje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije