Odlikovao ju je Vladimir Putin

Ova je žena pomogla Rusima da postanu nuklearna sila, a učinila je to samo zbog jednog razloga

11.09.2024.
u 21:20

Nije jasno je li i prije dolaska u Kinu sa suprugom već bila uključena u špijunažu. Zna se da je u Moskvi je prošla sedmomjesečnu obuku i špijunirala za Sovjetski Savez tijekom 1930-ih i 1940-ih. Surađivala je s Klausom Fuchsom, njemačkim teorijskim fizičarem i špijunom koji je imao vrijedne informacije iz Los Alamosa o projektu "Manhattan"

Komentara 1

CR
CryptoKarma
02:25 15.09.2024.

Od kad postoje nista da naprave sami nisu mogli uvik kopiraju i rade losije kopije od originala. Inferioran narod od kad postoje i uvik bit ce trece razredni narod. I u ovom ratu kopiraju Ukraince zadnja kopija je dron termite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije