APLIKACIJA DOSTUPNA

Ovako izgleda društvena mreža koju je pokrenuo Trump. Brošura otkrila što stvarno namjerava

22.02.2022.
u 19:19

Kako je Donald Trump bio i najavio, od jučer je za korisnike Appleovih uređaja u Sjedinjenim Državama postala dostupna njegova društvena mreža Truth Social (društvena istina) u obliku aplikacije, koju je pokrenula tvrtka Trump Media & Technology Group (TMTG). Na prvi pogled, riječ je o aplikaciji koja nudi uobičajene mogućnosti za softver ovakve namjene, pregledna je i laka za uporabu. Propagira očekivano – nema političke diskriminacije, otkazuje se kultura otkazivanja i suprostavlja se Big Techu. Doduše, ovo zadnje nije sasvim jasno, jer Apple i Google jesu temelji Big Techa, društva velikih tehnoloških kompanija. Kako se to Trumpov Truth Social misli suprotstavljati kompanijama na čijim platformama egzistira, bit će zanimljivo vidjeti. No čak je zanimljvije od Truth Sociala pogledati korporativnu brošuru.

Komentara 4

SA
Samuraj26
20:56 22.02.2022.

Istina je uvijek dobrodošla. Istina će uvijek pobjediti.

LU
Lukimir
22:07 22.02.2022.

Biden je veće zlo od Trumpa. Trump je otkačeni milijunaš kojeg ne voli "Duboka država". Skrivenim upravljačima svijeta odgovara više senili Joe Biden. Taj danas pita javno tko ja taj Putin. Zna li Joe šta je danas imao za doručak?

FA
falcones
21:10 22.02.2022.

Haha, istina svakako nije riječ koja se veže uz njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?