PIŠE ĐANA LUŠA

Ovo je napad na cijeli demokratski liberalni svijet. Tajming nije slučajan

24.02.2022.
u 23:12

Nedovoljno snažna reakcija saveznika označit će konačan kraj poretka kakav smo poznavali.

Ključne riječi

Komentara 6

VI
@viktor2212emil@
07:11 25.02.2022.

Žalosno je da uporno liberalnu ideologiju prikazujete kao da je nešto pozitivno. Pa taj vaš liberalizam vraća nas tisućama godina unazad, u predkršćansko vrijeme. Europa je utemeljena na kršćanskim korijenima, a već dulje vrijeme upravo liberalna ideologija čupa te korijene i postavlja svoju liberalnu ideologiju. Kako da jedan kršćanin brani liberalnu ideologiju, ma kakva god privatna mišljenja na tu temu iznosio i sam Papa.

ME
MehutoGonzales
06:49 25.02.2022.

"Nedovoljno snažna reakcija saveznika...." Šta su Ameri trebali bacit par nuklearnih, pa Rusi vratit i sve bi bilo u redu? Osim toga, Ukrajina i nema saveznika osim deklarativnih izjava podrške sad već skoro cijelog svijeta...

DU
Deleted user
07:17 25.02.2022.

Liberalni svijet je smeće,, neka padne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?