ŠTERN ZA VEČERNJI

'Ovo je otvoren rat i akcija koja mijenja sliku svijeta. A Putinov tajming nije slučajan'

23.09.2022.
u 10:13

No mislim da Ruse pogađa zabrana putovanja i da bi to možda mogla biti jača sankcija od nafte i plina. Dakle, blokada izlaska iz Rusije te na neki način vrijeđanje Rusije kao takve, da je se isključi iz međunarodne zajednice, zbog čega Rusi ne bi mogli preko drugih država dolaziti u Europu i drugdje. Jer nafta i plin mogu uvijek naći zaobilazni put i dalje ići preko drugih država. Ruska nafta i dalje tako dolazi u Europu, a navodno i u Ameriku – napominje Štern

Komentara 33

Avatar uputnik
uputnik
10:58 23.09.2022.

Putler će nadmašiti Staljina koji je u zimskom ratu protiv Finske za 3 i pol mjeseca izgubio preko 150 tisuća sovjeta.

Avatar Asterix
Asterix
10:53 23.09.2022.

Među prvima sam pisao da je potrebno Rusima zabraniti ulazak u EU, SAD, Japan i ostale zemlje koje se žele priključiti, odnosno jednostavno prestati izdavati vize. Problem je što je u Rusiji sistem tako posložen da je potrebna ogromna kritična masa nezadovoljnika ne bi li se sistem vlasti počeo urušavati.

GO
Gordann
15:53 23.09.2022.

Teško je narodu da se izbori sa ogoljenom diktaturom u rusiji. Putin očito ne preza ni od čega hapsi ubija sve one koji mu se na bilo koji način suprotstavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?