Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porast uhićenja za čak 205%
Povratak na članak

Ovo je postala najprofitabilnija grana organiziranog kriminala, zarade do 500 eura po migrantu

Iz policije ističu da odnedavno čak trećinu ilegalnih migranata čine građani Rusije, Turske i Kine

Komentari 7

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
18:25 03.03.2024.

A da svakog krijumčara sudimo na 20 godina do doživotne bez iznimke pa da vidimo kako će im biznis ići.

VL
IZ
ivan.zorger
19:29 03.03.2024.

Europi glavu nosi Amerika naravno. Tko drugi? Gazdi je prvom stalo da mu vazal dobro i vjerno radi za njegov interes

VL
SK
SkvikiZg
19:21 03.03.2024.

Srbija bi trebala uvest vize za državljane svih država iz kojih dolaze migranti a isto tako i BiH.

VL
DU
Deleted user
07:00 04.03.2024.

Glavni šverceri migranata su članovi Domovinskog pokreta i HDZ-a u što smo se mogli uvjeriti, zato ih Božinović i pušta da bi se na njima zarađivalo. Da se zaustave na granici, od čega bi živjela mladež DP-a i HDZ-a, od rada sigurno ne.

VL
DU
Deleted user
00:04 04.03.2024.

RH je odvojila 8500 policajaca da bi čuvali schengensku granicu, a čuvaju je na način da tu granicu može prijeći tko želi, kad želi, kako želi i gdje god želi. Zapravo uloga hrvatske policije je svedena na to da služii kao besplatna taksi služba za ilegalne migrante te da budu čuvari i dadilje migrantima kako se isti ne bi slučajno ozlijedili krečući se hrvatskim šumama i gorama. Istovremeno, u Zagrebu se ne može vidjeti policajac u odori, a nisam primijetio niti one u civilu. I onda me netko pita zašto sam se priklonio na stranu Rusije i Putina...

VL
SO
soovls
23:49 03.03.2024.

Ti jadni "migranti" plaćaju 500 eura za prijelaz granice, plaćaju i avionsku kartu iz Turske do Sarajeva, taxi do Bihaća ili Cazina... imaju mobitele sa SIM karticama na kojima nema problema sa Roamingom, internetom pri prijelasku granice itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.