MINISTAR TEŠKO OZLIJEĐEN

Ovakvim je terencem Banožić sudjelovao u sudaru. Koristio ga je za lov, a star je 20 godina

Model auta kakav je vozio Banožić
Foto: Nissan
11.11.2023.
u 11:28

Ministar je zadobio teške tjelesne ozljede te će iz vinkovačke bolnice u koju je hospitaliziran biti premješten u KBC Osijek na daljnje liječenje.

Ministar obrane Mario Banožić jutros je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Prve fotografije s mjesta nesreće pokazuju težinu sudara koji se dogodio. Do nesreće je, kako doznajemo, došlo oko 6.15, kada je ministar svojim automobilom pretjecao kamion te se pritom frontalno sudario s bijelim kombijem.

Nesreći su kumovali skliska cesta i magla, a prema informacijama s terena ministar nije bio pod utjecajem alkohola, već je rano jutros išao u lov, a kako pišu 24sata u trenutku nesreće na sebi je imao i lovačko odijelo.

Inače ministar obrane, prema imovinskoj kartici posjeduje dva automobila. U vrijeme jutrošnje nesreće vozio je svoj zeleni terenac Nissan Terano, 2,7 TD Wagon iz 2003. godine. Njegovu vrijednost u svojoj je imovinskoj kartici procijenio na 7.000 eura, iako se na oglasniku mogu naći i povoljniji modeli. Već duže vremena u javnosti je poznato kako je Banožić strastveni lovac te je ovaj 20 godina star terenac ministru služio za odlaske u lov. Drugi automobil u garaži Marija Banožića je Volkswagen Passat Highline iz 2016. godine. Njega je ministar procijenio na 19.244 eura.

Ministar je zadobio teške tjelesne ozljede te će iz vinkovačke bolnice u koju je hospitaliziran biti premješten u KBC Osijek na daljnje liječenje. Informaciju o nesreći potvrdili su i iz Ministarstva obrane te Vlade. Na državnoj cesti gdje se sve odvilo, od jutros u 8.15 traje očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru. Cesta na toj dionici nije zatvorena.

GALERIJA Teška nesreća Marija Banožića

Model auta kakav je vozio Banožić
1/17

Komentara 10

RO
romobil
11:47 11.11.2023.

Lako ćemo s ministrom ali što je s Banožićem?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:12 11.11.2023.

Sućut obitelji poginuloga.Slika govori sve.Velika brzina,suprotana trak,magla... ..

LI
lily
15:27 11.11.2023.

Kakav pametnjaković! Išao preticati po magli i skliskoj cesti - b.ud.ala!! I takav mudrac upravlja vojskom?! UŽAS...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije