Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIDONOSE ESKALACIJI SUKOBA

Otkriven milijunski posao: Srbijanska državna tvrtka tajno izvozi oružje u Izrael za rat u Gazi

02.07.2024.
u 22:36

Yugo Import-SDPR ​vojnim je i civilnim zrakoplovima u Izrael izvezao oružje u vrijednosti od 17,1 milijun dolara

Ključne riječi

Komentara 28

BO
BosnauSrcu
06:33 03.07.2024.

Aj da budemo malo realni. Kada im Amerika ili Njemacka daju oruzije i milijarde onda je to super, a kada Srbija proda nesto malo to je skandal.. Uostalom zar Vučic ne govori stalno da on nije Putinov sluga i da su oni nezavisna drzava i ni na cijoj strani, sto bi onda ovo bilo cudno? A mozda je ovo politika zapadne propagande, da ih udalje od Rusije.. Jer za vrijeme bombardovanja 99te Nato je prvo gadjao RTS, da se ne cuju vijesti iz Srbije nego samo sta zapad kaze, da nema civila, kao i u Rusiji, EU je prvo zabranila Ruske medije, da se ne cuje druga strana, nego samo sta oni kazu.. To je ta sloboda govora i demokratija valjda…

ZA
Zabranado2026
08:12 03.07.2024.

Zašto ne pa izraelski krompira je u svim zapadnim zemljama. Da je sreće mogla je i Hrvatska izvoziti ali kralo se. Trenutno Srbija ima jaku vojnu industriju i zašto ne bi zaradila na tom?

TE
tejanolejano
06:42 03.07.2024.

To je verovatno tražio i odobrio gospodin Hill, ambasador USA za svoje gazda iz Washingtona. Samo još jedan dokaz da je Vučić "zapadni" čovek I da je Srbija u rukana istih gospodara kao i ostatak Balkana i čitava Evropa. Trabunjanja o braći rusima su za lokalnu upotrebu. Još je samo ostalo da se nađe formula za nezavisnost Kosova koja bi zadovoljila sve, da se Srbi i Hrvati u BiH stave pod kontrolu, prihvate unitarnu državu i eto nas opet svih zajedno u SFRJ pod okriljem EU. Idila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije