Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Pčelari pokupili zlatne medalje za med od akacije, lipe i cvijeća

'pcele'
''
10.08.2011.
u 15:36

Ivan Mesarić iz Čakovca i Stjepan Kundija iz Selnika osvojili su zlatne medalje za med od lipe i akacije

Pčelari iz Međimurske i Varaždinske županije pokupili su nekoliko medalja na 49. međunarodnom sajmu Agra u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Med od akacije Marijana Lončarića iz Gornjeg Kneginca osvojio je titulu šampiona. Ivan Mesarić iz Čakovca i Stjepan Kundija iz Selnika osvojili su zlatne medalje za med od lipe i akacije. Pčelarstvo Žugec iz Ljubešćice nagrađeno je zlatom za vrcani med od akacije i broncom za vrcani cvjetni med.

Natjecalo se 55 pčelara iz Slovenije i Hrvatske, s ukupno 88 uzoraka. Uz pčelare iz Međimurske i Varaždinske županije, zapažene rezultate ostvarili su pčelari iz drugih dijelova Hrvatske. Ocjenjivanje je provedeno uoči sajma koji će se održati od 20. do 25. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije