Sezonski rad

Pedestogodišnja makroica iz Siska organizirala prostituciju u Splitu

prostitucija
AFP
29.08.2010.
u 11:28

Istražni sudac Županijskog sada pritvorio je Ljiljanu K. Sumnja se da je iznajmila nekoliko stanova u Splitu u kojemu su dvije žene pružale seksulane usluge za novac

Ljiljana K. 50-godišnjakinja iz Siska pritvorena je u Splitu, nakon što su je istražnom sucu priveli uz kaznenu prijavu zbog podvođenja.  Službenici Odjela organiziranog kriminaliteta sumnjaju da je od listopada 2009. godine na području Splita iznajmila nekoliko stanova, između ostalog u Odeskoj ulici na Mertojaku,  u kojima u kojima je organizirala prostituciju. Seksulane usluge pružale su Ana Š. (50) iz Popovače i Marina B. H. (29) iz Gornjeg Podrovca. Cjenik im se kretao od 300 do 600 kuna, a novac su dijelile s Ljiljanom K. 

Ključne riječi

Komentara 8

DO
doktorica
12:47 29.08.2010.

pa i one su \"poduzetnice\" kao i ove koje se slikaju po novinama i samo imaju bolji PR

VE
Velikogoričan56
11:50 29.08.2010.

A, jbg, toga ce biti dok bude musterija, a i bilo je uvijek. Mozda je izlaz u legalizaciji uz naplatu poreza i redovne ljecnicke kontrole

GU
Gustavo
12:27 29.08.2010.

Ajde ova od 29, ali od 50, mada ima koji i takve vole, žene radile biznis svojevoljno i udri na njih, a ove makroe po Zagrebu s pištoljima nitko ne dira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije