POLA GODINE UVJETNO

Pedofil (60) iz Zagorja osuđen zbog uznemiravanja djevojčice (13): Pratio ju, pokušao ju prisilno poljubiti...

Zagreb: Svjetla lunaparka postavljenog kod Velesajma
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/3
22.04.2022.
u 10:22

Djevojčica zbog ovog incidenta ima niz zdravstvenih smetnji, a zbog cijelog incidenta ide i na redovite psihijatrijske tretmane u vidu odlazaka na terapije i konzumiranje lijekova

Muškarac iz Zagorja (60) osuđen je na šest mjeseci zatvora uvjetno u odluci suda zbgo spolnog uznemiravanja i diranja maloljetne djevojčice (13). 

Prema pravomoćnoj presudi, muškarac je prošloga srpnja na parkiralištu stambene zgrade djevojčicu ''uhvatio rukama oko struka te ju grlio, a kad je ona odmicala njegove ruke, ponovno je rukama hvatao za struk, zvao je da dođe u njegov stan, pitao ju da li ima dečka'', piše Danica

Ni tu nije bio kraj, pa je tako za vrijeme turističke manifestacije u zamračenom dijelu lunaparka, u cilju uspostavljanja intimne veze mimo volje djeteta, slijedio ju, a u jednom trenutku joj je i prišao s leđa te rukama je uhvatio oko struka i tražio od nje da ga poljubi, piše u presudi. 

- Kad je ona isto odbijala učiniti, više puta ju je poljubio u obraz nastojeći ju poljubiti u usta iako se ona tome opirala nastojeći se osloboditi njegovih ruku, a kada se ipak uspjela izmaknuti, rukom ju primio za stražnjicu - navodi se. 

Djevojčica zbog ovog incidenta ima niz zdravstvenih smetnji, a zbog cijelog incidenta ide i na redovite psihijatrijske tretmane u vidu odlazaka na terapije i konzumiranje lijekova. 

Iako je putem zakonskih zastupnika tj. svojih roditelja tražila 47.000 kuna odštete, sud joj je dosudio 29.000 kuna. 

>> VIDEO Završen očevid u Ivancu: 'Smrt je nastupila djelovanjem vatrenog oružja. Nije sudjelovao netko treći'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije