Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZAO I KOJA IM JE STRANKA BLIŽA
Povratak na članak

Penava otkrio je li se čuo s Milanovićem, Plenkovićem ili Grbinom: 'Postoje neki bočni kontakti...'

"Zovu uvijek nekakvi kolege, suradnici i kontaktiraju, razmjenjuju informacije i ispipavaju teren. Ali to je dio rituala i obično tako", pojasnio je šef Domovinskog pokreta.

Komentari 11

Avatar southman
southman
07:12 19.04.2024.

DP ima taktiku odugovlačenja i nabijanja cijene svojih mandata, međutim često to bude i kontraproduktivno. Koštalo je Škoru, moglo bi koštati i Penavu !

VL
RO
robertos
20:37 18.04.2024.

Ovi iz DP se sad ponasaju kao most na zadnjim izborima, visoko lete al ce ubrzo da se prizemlje,da sam na plenkovicevom mjestu snjima ja nebih koslirao makar i be sastavio vkadu pa nek DP sastavlja vladu sa sdpom,mozemo i ostalom ljevicom pa da vidimo dokle ce ta ljubav da traje,vj.mjesec dana pa ponovo na izbore

VL
JC
Jedan Crni
08:19 19.04.2024.

E da. Sabo i Mercel su očiti primjer kako nema u sdp korupcije

VL
JC
Jedan Crni
08:17 19.04.2024.

Malo mi je smiješno ovo o korupciji koja je samo u hdz-u. Očito je da se sdp-ova korupcija ne istražuje i zato panika zbog Turudića koji isto nije baš potpuno čist, ali neka samo pogledaju u Koprivničkim gradskim firmama kako se radi i tko tamo radi. Bez crvene knjižice nema šanse nitko.

VL
OL
olujasviholuja
20:55 18.04.2024.

Što ima Milanović nekoga zvati i sastavljati vladu? A kaže da će se držati sada ustava.

VL
SE
Serengeti
21:29 18.04.2024.

Panika među redovima HDZ-a dok ZM skuplja manjine i MOST u koaliciju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.