pomoć zaposlenicima

Pentagon potrošio 82 milijuna $ na lijekove za erektilnu disfunkciju

vojnik,ptsp
Thinkstock
18.02.2015.
u 10:37

Za sve su krivi PTSP, depresija,tjeskoba, ozljede, ali i starenje

Pentagon je prošle godine potrošio čak 82 milijuna dolara na lijekove za liječenje erektilne disfunkcije. Prema izvještaju objavljenom u Military Timesu, piše Independent, potrošeno je ukupno 82 milijuna i 240 tisuća dolara, uključujući 41 milijun i 300 tisuća dolara utrošenih samo za kupnju Viagre.

Također, od 2011. godine računi za medicinske tretmane vojnog osoblja iznosili su 294 milijuna dolara, a to je novac za koji je, usporedbe radi, Ministarstvo obrane SAD-a moglo kupiti četiri US Air Force F-35 Joint Strike Fightersa.

Drugi izvještaj objavljen u rujnu 2014. svjedoči da se broj aktivnih djelatnika koji pate od erektilne disfunkcije i više nego udvostručio u posljednjih 10 godina. Također, navodi se da je uzrok kod većine djelatnika ''psihogene',a  ne fizičke naravi. Najčešće je riječ o PTSP-ju, depresiji, tjeskobi, ali i ozljedama te starenju.

>>'Hrvati lažne lijekove kupuju na internetu, a najčešće je to Viagra'

>>Amputirali mu penis jer se predozirao viagrom!
 

Komentara 5

Avatar Proleter
Proleter
18:15 18.02.2015.

Jel i to spada u famozni američki vojni budžet koji je veći od svih ostalih zemalja zajedno?

Avatar reference
reference
18:30 18.02.2015.

ja mislio potrosili na sajkace

TO
tomzag
14:31 18.02.2015.

Ni vojnici ni muškarci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije