Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽALA JE OREŠKOVIĆ
Povratak na članak

Peović oštro o Hrebaku: 'Nazvao me starom kantom. Bolje to nego HDZ-ov poltron''

Rekla je gospođa Puljak da je na prošlom sazivu ušla na listi. Možda su zalogaji bili malo veći, pa ju je SDP napucao kao staru kantu", izjavio je Hrebak.

Komentari 6

RE
RevizorNovinarstva
13:08 26.03.2024.

Katarina Peović je ekstremna ljevičarka koja podržava Rusiju što je i dokazala glasovanjem u saboru protiv Ukrajine

VL
DU
Deleted user
14:49 26.03.2024.

Kako Kata "partizanka" misli ikad osvojiti glasove naroda s idejeom komunizma? Doista Socijal Demokratska PARTIJA se prodala sa istim idejama komunizma...samo umotano u nešto...neku socijalu...a božesačuvajudemokraciju!!!!

VL
Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
13:32 26.03.2024.

trebaš mu reći hvala na komplimentu

VL
Avatar southman
southman
13:29 26.03.2024.

Baš te napucaše kao staru kantu !

VL
Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
14:33 26.03.2024.

Kata Šmajser je arhaična po svemu, od shvaćanja uloge ljevice do beskompromisnih stavova. S tim neće daleko dogurati, jer se svijet promijenio. Iako sam izričito protiv nje i njenih, ne mogu reći da ne poštivam njenu dosljednost, a možda i poneki stav što se radnika tiče. Ali je radniku slaba korist od rigidnih stavova. Politika je umijeće, a ne sjekira! P.S. Pitanje? Ima li istine u onom što je Grbin rekao da je tražila mjesto na listi i za svog partnera?! ... Tu mi se čini da ju je privatni interes ipak savio, hmmmm 🤔

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
16:06 26.03.2024.

Kad več morate o njoj barem sliku izostavite, i maloljetnici to mogu otvoriti. Hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.