KRIPTOVALUTA

Pepe Unchained je prikupio 14,7 milijun dolara u pretprodaji

Pepe Unchained
02.10.2024.
u 12:06

Pepe Unchained ($PEPU) prikupio je 14,7 milijuna dolara tijekom pretprodaje u ponedjeljak, 23. rujna 2024., uslijed značajnog porasta vrijednosti coina s motivom Pepe.

U roku od 24 sata, projekt je povećao financiranje s 14,4 milijuna dolara na 14,7 milijuna dolara, zahvaljujući dodatnih 300.000 dolara prikupljenih nakon neočekivanog smanjenja Fed-ove kamatne stope za 50 baznih bodova. Ova monetarna politika potaknula je rast cijena digitalne imovine od srijede, privlačeći dodatni kapital u Pepe Unchained.

Pepe Unchained je najavio nove potpore za programere zainteresirane za izgradnju svog L2 ekosustava. To je privuklo nove investitore i izazvalo zabrinutost oko pozicije njegovog prethodnika, Pepea (PEPE).


Pepe Unchained ($PEPU) je najuspješniji pretprodajni token 2024. godine

Meme coini ponovno osvajaju tržište, dostigavši tržišnu kapitalizaciju od preko 40 milijardi dolara. S obzirom na to $PEPU se izdvaja kao vodeći igrač s izuzetnim uspjehom u kapitalnom financiranju. Među najzapaženijim tokenima trenutno su meme coini inspirirani likom Pepe.

Najistaknutiji među njima je PeiPei ($PEIPEI), koji je tijekom noći skočio nevjerojatnih 37,49%. No, u proteklih sedam dana zabilježio je impresivan rast od 58%. PepeCoin ($PEPECOIN) prati ovaj trend, porastavši 10,11% u jednom danu, uz ukupni tjedni dobitak od 43%. Također, $PEPE je ostvario solidan rast od 5,62% od četvrtka.

Iako ovi Pepe tokeni bilježe zavidan uspjeh, $PEPU je uspio nadmašiti sve ostale, dosegnuvši novu značajnu prekretnicu u svojoj pretprodaji. Ovaj token je zaslužio titulu najuspješnijeg pretprodajnog projekta za 2024. godinu.

Dok trenutni Pepe tokeni uživaju u svojoj popularnosti, $PEPU se sprema za svoj trenutak slave, strpljivo čekajući na pravi trenutak da se pokaže u punom sjaju.

Pokrenut prije samo tri mjeseca, $PEPU je privukao pažnju investitora zahvaljujući svom inovativnom blockchain dizajnu. Time su omogućene 100 puta brže transakcije od Ethereuma uz znatno niže troškove. Ovaj jedinstveni pristup čini $PEPU istaknutim među konkurencijom.

Trenutna cijena $PEPU tokena je 0,00983 dolara. Uskoro će porasti na 0,00984 dolara s početkom sljedećeg kruga financiranja koji počinje za manje od 17 sati.

Posjetite Pepe Unchained


Pepe Unchained lansira Layer 2 Blockchain i najavljuje inovativni program podrške za programere

Pepe Unchained je u pripremi za lansiranje vlastitog Layer 2 blockchaina. Pri tome najavljuje zanimljiv projekt pod nazivom "Pepe Friends With Benefits." Ovaj program ima za cilj potaknuti programere na razvoj inovativnih projekata unutar novog blockchaina. Oni koji apliciraju za grantove moći će dobiti financijsku podršku putem glasovanja Vijeća Pepe. Prijave za sredstva bit će otvorene u četvrtom kvartalu 2024. godine.

Očekuje se da će programeri iskoristiti ovu priliku za kreiranje moćnih dApps-a ili lansiranje novih tokena koji će reflektirati jedinstveni Pepe duh poput Pepe varijacija popularnih Shiba Inu tokena ili možda čak oživljavanja Bretta. Novi blockchain, koji će biti sigurniji, brži i jeftiniji dodatno će povećati privlačnost $PEPU tokena, stavljajući ga u konkurenciju za vodeći meme coin.

Međutim, približava se ključna prekretnica od 15 milijuna dolara što je cilj koji se donedavno činio nedostižnim. Imajući to u vidu, pritisak za kupnju PEPU-a raste. Predviđa se da će taj iznos biti premašen već sljedećeg tjedna, nakon čega slijedi sljedeći cilj od 16 milijuna dolara.

Pepe Unchained ostvaruje značajan napredak u svijetu kriptovaluta. Ako još niste iskoristili ovu priliku, sada je pravi trenutak da uđete u igru i uhvatite ovaj potencijalni kripto dragulj. Za sudjelovanje u pretprodaji, posjetite službenu web stranicu Pepe Unchained. Nakon toga povežite svoj novčanik i kupite $PEPU koristeći ETH, BNB, USDT ili čak kreditnu karticu.

Pametni ugovori Pepe Unchaineda detaljno su pregledani od strane Coinsult i SolidProof, te nije pronađeno nikakvih kritičnih problema u kodu. Za najnovija ažuriranja, pridružite se njihovoj zajednici na platformama X i Telegram.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije