PROMO

Pepe Unchained je prikupio preko 4 milijuna dolara u pretprodaji

Foto: promo
1/2
22.07.2024.
u 08:00

Današnji dan je bio povoljan za kripto tržište, s jasnim bikovskim trendom koji je potaknuo rast Pepe i drugih vodećih meme coina.

Cijena Pepe coina skočila je za impresivnih 13%. Novi token Pepe Unchained bilježi ubrzanje prema svojoj pretprodaji, koja je prekoračila iznos od 4 milijuna dolara.

Napredak ETH ETF-ova potaknuo rast Pepeove cijene unatoč nedavnim padovima

Povoljne okolnosti ETF-ova na Ethereum potaknuo je današnji rast Pepea i šireg kripto tržišta. Zbog svoje veličine i povezanosti s Ethereum mrežom, Pepeova cijena često slijedi ETH, ali s većom volatilnošću.

Foto: promo

Danas je ETH dobio poticaj jer su svi kandidati za spot ETF podnijeli ažurirane S-1 prijave. Među podnositeljima su VanEck, Grayscale, 21Shares, Fidelity, BlackRock, Bitwise i Franklin Templeton.

Komisija za vrijednosne papire i burzu (SEC) odobrila je prijave za ETH ETF 19b-4 u svibnju, ali je potrebno odobrenje i za njihove S-1 prije nego što ETF-ovi mogu krenuti s radom. Današnje prijave predstavljaju napredak prema pokretanju ETH ETF-a, što je izazvalo optimizam na tržištu.

Pepe trenutno trguje po cijeni od 0,00001189 dolara, ali je u rastu od 28,23% ovaj tjedan i 12,67% ovaj mjesec. Ipak, Pepe je ove godine porastao za više od 600%, i njegov uspjeh ne pokazuje znakove usporavanja. Njegov 24-satni obujam trgovanja iznosi 907,54 milijardi dolara, što je porast od 122% danas.

Unatoč procjeni znatno nižoj od vodećih tržišnih igrača poput Dogecoina i Shiba Inua, njegov obujam trgovanja nadmašuje njihov. "PEPE još uvijek ostvaruje više od milijardu dolara u volumenu svaka 24 sata - nema jačeg coina u ovom ciklusu", izjavio je Brian Garrett.

Analitičari su optimistični za novi uspjeh Pepe Coina

Kripto analitičari su optimistični u vezi sa snažnim oporavkom na tržištu. Jameson smatra da je Pepeov negativni trend iscrpljen i da je novi vrhunac (ATH) neizbježan. Njegova analiza cijena pokazuje kontinuirani rast, sa ciljem da Pepe dostigne 0,000032 dolara, što bi predstavljalo povećanje od 169,13% u odnosu na trenutnu cijenu.

U isto vrijeme, popularni trejder Dave Satoshi sugeriše da Pepe ulazi u uzlazni trend i ističe da bi ovo mogla biti posljednja prilika za trgovanje ispod 0,00001 dolara.

Pepe je dominirao među meme coinima u ovom tržišnom ciklusu, često nadmašujući Dogecoin i Shiba Inu u rastu cijena i volumenu trgovanja. Ovo su odlične vijesti za novi meme coin, Pepe Unchained, inspirisan Pepeom, koji takođe ostvaruje dobitke u pretprodaji.

Posjetite Pepe Unchained

Pepe Unchained - Revolucionarni meme token s vlastitim Ethereum slojem 2 Blockchainom

Kako popularnost Pepe-a raste, povećava se i broj tokena koji odaju počast ovom fenomenu. Ovi tokeni, poznati kao "Pepe krvna loza", uključuju projekte poput Bretta i Book of Meme, koji su postigli značajan uspjeh.

Foto: promo

Sada se lansira Pepe Unchained, prvi token iz Pepe krvne loze s vlastitim Ethereum slojem 2 blockchainom. Slično kao Arbitrum, Polygon i Optimism, Pepe Unchained omogućava brže i jeftinije transakcije u usporedbi s glavnom Ethereum mrežom.

Ono što ga izdvaja je njegova posvećenost meme tokenima. Ovo je prvi put da sektor vrijedan 40 milijardi dolara dobija dom unutar Ethereum ekosustava.

Pepe Unchained nudi mehanizam stakinga s godišnjim prinosom od 660%, kao i Ethereum most i block explorer. Nakon što su privukli 2,8 milijuna dolara u pretprodaji, vodeći industrijski trejderi pomno prate razvoj PEPU tokena.

ClayBro je naglasio njegovu uvjerljivu upotrebnu vrijednost i vjeruje da bi poboljšanje tržišnih uvjeta moglo biti idealno vrijeme za kupnju u pretprodaji.

Međutim, vrijeme ističe za potencijalne kupce. Trenutna cijena Pepe Unchained tokena iznosi 0,0084937 dolara, ali će rasti kako kampanja napreduje. Prema službenoj web stranici, sljedeće povećanje cijene se očekuje za jedan dan.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije