Periska će upravljati bazenima i organizirati sportska natjecanja

bazeni
Goran Faberžar/Pixell
02.12.2009.
u 15:45

Za petnaestak dana bit će dovršeni "papirnati" poslovi osnivanja gradske tvrtke koja će upravljati kompleksom bazena Lenije, kupalištem i bazenom Barutana.

VINKOVCI - Gradsko vijeće dalo je suglasnost, a za petnaestak dana bit će završeni “papirnati” poslovi osnivanja gradske tvrtke koja će upravljati kompleksom bazena “Lenije”, kupalištem “Banja” i starim bazenom “Barutana”.

– Tvrtka će se zvati “Periska d.o.o. i ona će upravljati sportskim objektima u vlasništvu grada, za sada samo plivačkim, ali i organizacijom sportskih natjecanja i događanja. Zamišljeno je da se tvrtka sama financira, iako smo svjesni da će to, posebice u slučaju dvoranskog kupališta “Lenije”, ići teže jer su troškovi održavanja veliki. Komplaks bazena je sagrađen i sada je pod krovom pa se nadamo da će do početka svibnja sve biti završeno da bismo mogli obaviti tehnički prijam i krenuti s probnim radom - kaže Zdenko Rečić, gradski pročelnik za društvene djelatnosti, dodajući da su se odlučili za model kakav vrlo dobro funkcionira u Čakovcu. Kompleks bazena vrijedan je 44 milijuna kuna i unatoč recesiji, radovi nisu bili zaustavljani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije