NEUGODNA SITUACIJA

Pernaru banka odbila provesti nalog za plaćanje, razlog je neobičan

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.03.2017.
u 12:19

– Umjesto da telefonski provjere je li potpis moj (jesam li uistinu dao nalog za plaćanje), oni su me nazvali da me obavijeste da moj potpis nije moj iako ja tvrdim da jest i iako sam se ja potpisao – objavio je Pernar

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar doživio je neugodnost u Addiko banci. 

Naime, kako je danas objavio na svom Facebook-profilu, u banci su mu odbili provesti nalog za plaćanje jer tvrde da njegov potpis nije njegov.

– Umjesto da telefonski provjere je li potpis moj (jesam li uistinu dao nalog za plaćanje) oni su me nazvali da me obavijeste da moj potpis nije moj iako ja tvrdim da jest i iako sam se ja potpisao – objavio je Pernar.

Kontroverzni zastupnik također je u svom karakterističnom stilu snimio i video ispred Addiko banke na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u kojem je podrobnije objasnio što se dogodilo.

>> Pernar SDP-ovki: Odluči se jesi uhljeb ili borac. Leaković: Javio se veliki borac! Okani me se

>> Ivan Pernar - hrvatski Donald Trump

Ključne riječi

Komentara 16

DE
dembinjo
12:31 10.03.2017.

Sasvim uobicajena procedura. A da mu neko falsificira potpis i mazne pare, kukao bi kako banka krade....

DA
dado56
12:31 10.03.2017.

addiko ima odlicne ljude na salterima i nikad se predugo ne ceka svi su ljubazni, bolje nek se provjeri nalog nego da bude poslije problema to je i posao tih ljudi, ne znam cemu cudjenje cijenjenog zastupnika....

MR
MrkiMedo
12:28 10.03.2017.

Koga to zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije