MLADIĆ (28) ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Peruanku tražio da mu za novac pruži seksualne usluge, pa je silovao i prebio

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
11.10.2024.
u 11:00

Nakon što je uhićen, branio se da je i djevojka bila nadrogirana, no njegove tvrdnje za sada nisu dokazne

Mladić (28) sumnjiči se za brutalno silovanje djevojke iz Perua, zbog čega je uhićen i pritvoren. Riječ je o događaju koji se raspleo prije nekoliko dana, kada je djevojka podnijela prijavu u kojoj je navela da je silovana. I pretučena, o čemu su svjedočile modrice po njezinoj glavi i tijelu. Kazala je da je prije nekog vremena u Hrvatsku došla iz Perua, pa je pojasnila da je preko prijateljice stupila u kontakt s 28-godišnjakom. Način na koji je iskazivala, istražiteljima je bio pomalo čudan, pa su posumnjali da je djevojka silovana i pretučena dok se bavila najstarijim zanatom na svijetu. Ona im u početku nije htjela priznati da pruža seksualne usluge za novac, no na koncu je ipak priznala da je kod 28-godišnjaka došla kao prostitutka.

Kazala je zatim da je 28-godišnjak, tijekom seksualnog odnosa, koji je bi grub, cijelo vrijeme konzumirao drogu. U nekom trenutku mu se očito totalno pomračio um, pa je djevojku počeo brutalno tući, prijetiti joj dok je sve to vrijeme s njom nastavljao seksualni odnos. Zbog svega toga, sada je osumnjičen za silovanje koje je počinjeno na okrutan način i uz prijetnje, za što je zapriječena kazna do 12 godina zatvora. Nakon što je uhićen, branio se da je i djevojka bila nadrogirana, no njegove tvrdnje za sada nisu dokazne. Policija mu je pretražila kuću i automobil, a nakon što su ga ispitali, doveli su ga pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Inače, 28-godišnjak je i ranije imao problema sa zakonom jer je osuđivan zbog razbojstva, a bilo mu je određeno i liječenje od ovisnosti.

GALERIJA Milton uništio sve pred sobom: Ovo su posljedice razornog uragana na Floridi
Ilustracija
1/41
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije