Slovenska veleposlanica

Petrov se susreo sa Smiljanom Knez: 'Pitanje migrantske krize treba se rješavati na razini EU'

božo petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
03.03.2016.
u 14:20

Kao primjer kvalitetne i konstruktivne suradnje Petrov i Knez istaknuli su primjer Nuklearne elektrane Krško

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov danas se u Banskim dvorima susreo s slovenskom veleposlanicom Smiljanom Knez. Tijekom razgovora Petrov i Knez složili su se da Hrvatska i Slovenija imaju bogatu gospodarsku i kulturnu suradnju, no da na tom području ima mjesta za poboljšanje.

Kao primjer kvalitetne i konstruktivne suradnje istaknuli su primjer Nuklearne elektrane KrškoOsim o odnosima između Hrvatske i Slovenije tijekom razgovora dotakli su se i migrantske krize. Oboje su složni u tome da se pitanje migrantske krize u Europi treba rješavati na razini Europske unije.

I u ovom segmentu izrazili su zadovoljstvo suradnjom između Hrvatske i Slovenije te podržali inicijativu za zajedničkom profilacijom na grčko-makedonskoj granici, stoji u priopćenju Vlade RH. 

>>Slovenska veleposlanica: Osporavamo vam kulen jer štitimo svoje proizvođače

>>Nova slovenska veleposlanica porijeklom je iz Hrvatske

Komentara 7

OV
Ovozemaljski
15:16 03.03.2016.

Zamislite da Bozo Petrov mora rijesiti pitanje izbjeglica; to bi nekako ovako izgledalo; Bozo bi im rekao dođite, dobrodosli ste, onda procita komentare na indexu i 24h i kaze izbjeglicama dobrodosli ste samo da se mi dogovorimo, i dogovara se on tako jedno 20 dana sa ovom ostalom ekipom iz mosta i dogovore se oni da ce razgovarati i dalje i da ce se dogovoriti iduci petak, sastanu se oni u iduci petak i dogovore se da ce imati sastanak u utorak za dva tjedna, nađu se oni opet i dogovore se da moraju napraviti reformu prijema izbjeglica i da ce nastaviti razgovore u iducu srijedu, na tom sastanku iskrsne tema kako je Zoran Pusic ustvrdio da u hrvatskom registru nedostaje cak 32 antifasista kojih vise nema u registru, Bozo Petrov zaboravlja trenutno na izbjeglice i osniva nacionalno vijece da se istrazi to sto prica Pusic i cim se utvrdi sta je bilo sa antifasistima Bozo obecava da ve organizirati sastanak po pitanju migrantske krize, nakon 3 mjeseca vijece je utvrdilo da su ti antifasisti bili na listama, ali da su izbisani iz registra jer su umrli jos 1928 godine. Sada kada se rijesilo to najbitnije pitanje odluci Bozo da ce se osnovati odbor za migrante koji ce donijeti odluku o izbjeglicama, nakon 15 dana uspijeva se osnovati odbor na kojem zastupnici Mosta ostaju suzdrzani i oduce ponoviti sjednicu za 3 tjedna, ali evo nazalost proslo je vec skoro 4 godine od kad je Bozo Petrov izabran na vlast, u Hrvatskoj trenutno boravi 23 miliona izbjeglica iz zemalja pogođenih ratom, a Bozo, Bozo jos uvijek inzistira na dogovoru između svih 160 stranaka u Hrvatskoj koje postoje i pokusava postici konsenzus svih clanova tih 160 stranaka cca, ali mu ne ide i prijeti se da ce dva dana prije izbora napustiti vladu ukoliko se svi ne dogovore!

LU
lunar777
14:33 03.03.2016.

Da smo mi čekali 90-ih da nam EU i međunarodna zajednica riješi problem nikada nebi bilo slobodne Hrvatske u njenim granicama.

OK
okus
17:23 03.03.2016.

Prjerena suradnja! Ko i s Ljubljanskom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije