Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pijan na benzinskoj pokazivao ilegalni pištolj pa upucao 27-godišnjaka

Ilustracija
Dejan Rakita/PiXSELL
07.05.2024.
u 08:11

Pretragom kuće 35-godišnjaka nađeno je još oružja i streljiva koje je također nelegalno posjedovao.

Muškarac (35) završio je iza rešetaka  jer ga se sumnjiči za nedozvoljeno držanje oružja  i općeopasnu radnju. No prije toga je ispitan je na ODO  Sisak koji je protiv njega pokrenuo istragu. Sumnjiči ga se da je 2. svibnja u 00.20 na benzinskoj postaji u Sisačkoj ulici u Petrinji pijan pokazivao pištolj, kojeg je ilegalno posjedovao. U nekom trenutku ispalio je  jedan hitac koji je pogodio 27--godišnjaka u lijevu  natkoljenicu. Teško ga je ozlijedio, a ozlijeđenom mladiću pomoć je ukazana u sisačkoj bolnici. Pretragom kuće 35-godišnjaka nađeno je još oružja i streljiva koje je također nelegalno posjedovao. 

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Sisku, koji mu je na zahtjev tužiteljstva odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
08:55 07.05.2024.

Tu bajku sa "slučajno" pričaj nekome tko ne zna kako pištolj funkcionira ako je ispravan. Ne pokazuje se napet pištolj sa metkom u cijevi. I metak u cijevi nema što raditi. Svatko tko drži metak u cijevi je teški bolesnik.. Pa ni za vrijeme rata nisam dopuštao vojnicima ni na prvoj liniji da imaju napeto oružje sa metkom u cijevi čak i ako je zakočeno jer je to opasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije