privela ga policija

Pijan nogama rušio 'vukovarske lampione'

Vinkovci,svijeće za Vukovar
Foto: Goran Ferbežar/ PIXSELL
18.11.2014.
u 14:39

Policajce su pozvali građani, koji su došli na varaždinski Korzo i prema opisu prepoznali i uhitili 25-godišnjaka. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,61 promila u krvi te je vikao i galamio

Varaždinski policajci u ponedjeljak navečer priveli su muškarca koji je nogama porušio dio lampiona kojima je na Korzu ispisana riječ Vukovar.

Policajce su pozvali građani te su došli na Korzo i prema opisu prepoznali i uhitili 25-godišnjeg muškarca. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,61 promila u krvi te je vikao i galamio. Kad su došli policajci odbio im je dati osobnu iskaznicu i pružiti osobne podatke te ih je vrijeđao i psovao. Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu, zbog prekršaja protiv javnog reda i mira. Lampioni su, naravno, postavljeni povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. Ispred gradske Vijećnice postavljali su ih predstavnici učenika iz svih varaždinskih škola, predstavnici braniteljskih udruga, grada Varaždina i Varaždinske županije.

>>Pijan je u najboljeg prijatelja ispalio dva hica

>>Vozio 27 kilometara u suprotnom smjeru s 2,09 promila alkohola u krvi

Komentara 17

Avatar El Indio
El Indio
09:07 18.11.2014.

Gradjanska akcija opet na djelu

QQ
qqriqrac
10:11 18.11.2014.

To su ovi koji ne mrze!

Avatar žič
žič
12:03 18.11.2014.

sigurno se je nalokal prošlogodišnjeg tuduma..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije