Drama na Črnomercu

Pijan razvalio vrata i susjeda ubo nožem u trbuh

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
19.01.2014.
u 16:38

Tomislavu P. u krvi je izmjereno 1,5 promila alkohola. Nakon što je napao susjeda, pobjegao je, no uskoro je uhićen

Nekoliko uboda kuhinjskim nožem u prsa i trbuh zadao je, kako se sumnja, Tomislav P. (41) susjedu M. Š. (47) u njegovu stanu u Krvarićima na zagrebačkom Črnomercu u petak oko 22 sata, izvijestila je zagrebačka policija.

Tomislav P. je najprije razvalio ulazna vrata stana svoga znanca, a zatim je šakama nasrnuo na njega te ga naposljetku napao nožem. U stanu nije bilo drugih ljudi, a policiju su pozvali susjedi koji su čuli viku u zgradi. Nakon što je policija došla u stan, Tomislav P. se već bio udaljio s mjesta događaja, no policajci su ga našli nekoliko minuta poslije.

Kada su mu pokušali staviti lisice na ruke, počeo se opirati, ali policajci su ga brzo svladali i priveli u postaju, gdje su mu izmjerili 1,5 promila alkohola u krvi. Inače, Tomislav P. je otprije poznat policiji zbog nanošenja teških ozljeda i dovođenja u opasnost života i imovine, a sada je kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva.

>>Pokušaj ubojstva: Posvađali se pa ga probola oštrim predmetom

>>Umirovljenik upucao posinka i teško ga ranio pa se objesio

Komentara 4

C5
c54t21q2
16:47 19.01.2014.

Za ne povjerovati je sa kojom lakocom ljudi na druge potezu nozeve i sl.!?Ne bih se slozio da je tome alkohol kriv,prije ce biti nesto drugo.Npr. odgoj,sredina u kojoj je doticni odrastao ...ili latergija prouzrokovana ...lijepim zivotom sto nam podarise politicari.

L0
luena 01
21:16 19.01.2014.

Ajjajaj stvarno mozete mirno spavati kad znate da su ovakvi od prije poznati policiji ,mozda nikad osudjivani a sad pod utjecajem alkohola provalit u tudji sta pa izbost covjeka ... sto je to uslo u ljude i cemu sve vodi vrag ce znat... dobrom sigurno ne... Hoce li ga sad stavit iza resetaka na par godina ili ga pustit nekaznjeno dok nekog ne ubije..?

BL
Blomberg
13:55 20.01.2014.

Nemogu prozvakat taj izraz " ubo" nije ga ubo nego- piknuo ili ranio nozem, a ako vec pise ubo onda bi po mojem ispravno bilo -uboo ga je nozem. Taj izraz nije knjizevni i treba ga izbaciti iz HR rijecnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije