Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U VOJNIĆU

Pijan se namjerno autom zaletio na grupu biciklista na parkiralištu pa pobjegao: Žena teško ozlijeđena

Zagreb: U jezeru Jarun utopio se kupač
Marin Tironi/PIXSELL
30.06.2024.
u 14:32

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni muškarac, vozilom austrijskih nacionalnih oznaka, na parkiralištu ugostiteljskog objekta namjerno zaletio u parkirane bicikle koji su bili zaustavljeni zbog korištenja stanke sudionika biciklijade

"Jučer popodne oko 14 sati policija je zaprimila dojavu da je došlo do namjernog naleta automobila na grupu biciklista na parkiralištu ugostiteljskog objekta na području općine Vojnić te da je jedna biciklistkinja ozlijeđena, dok se počinitelj osobnim automobilom udaljio s mjesta događaja", javlja karlovačka policija. Na mjestu događaja na parkiralištu ugostiteljskog objekta proveden je očevid, a brzom reakcijom policijskih službenika ubrzo je na adresi prebivališta pronađen i uhićen 44-godišnjak.
 
Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni muškarac, vozilom austrijskih nacionalnih oznaka, na parkiralištu ugostiteljskog objekta namjerno zaletio u parkirane bicikle koji su bili zaustavljeni zbog korištenja stanke sudionika biciklijade, uslijed čega je došlo do ozljeđivanja 46-godišnje biciklistkinje. Biciklistkinja je radi pružanja liječničke pomoći odmah prevezena u zdravstvenu ustanovu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.
 
"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl. 222. Kaznenog zakona Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti u vezi kaznenog djela iz čl. 215. Kaznenog zakona Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom osumnjičeni muškarac će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke, a kaznena prijava bit će podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.  Tijekom kriminalističkog istraživanja također je utvrđeno da je 44-godišnjak prilikom bijega predmetnim vozilom, u mjestu Brdo Utinjsko, izazvao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od 2,76 g/kg gdje je zbog neprilagođene brzine izletio u zavoju i udario u električni stup te se lakše ozlijedio. Potom se udaljio s mjesta prometne nesreće zbog čega će biti sankcioniran i sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama", dodaje policija.

FOTOGALERIJA Iz nje je pokradeno sve što je imalo vrijednost: Od ponosa Đakova ostali su samo zidovi i šuma na krovu

Zagreb: U jezeru Jarun utopio se kupač
1/65

 
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar R2D2
R2D2
15:05 30.06.2024.

Hvala ovom portalu koji prešućuje motiv ovog terorista. Zar vi stvarno ovdje mislite da ne čitamo druge portale i da ne znamo motiv napada?

DA
darko122
15:07 30.06.2024.

Nadam se da će predstavnici srpske manjine to javno osuditi. Naime namjerno je zgažena, sa ciljem ubojstva, ali srečom samo ozlijeđena sudionica biciklističkog obilježavanja dana 110 brigade HV koja je branila Karlovac i okolinu. Inaće teroriste se rješava onako kako je to odradio srpski žandar jućer u Beogradu.

MA
marcellus
15:18 30.06.2024.

vidim da se uredno brišu komentari o motivima napada. A samo VL ih nije objavio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije