SLAVIMO DAN POBJEDE

Pitali Jandrokovića hoće li se rukovati Milanović i Plenković: 'Pa nisam vidoviti Milan'

Knin: Središnja svečanost obilježavanja 29. obljetnice VRO Oluja
Sime Zeli?c/PIXSELL
05.08.2024.
u 10:26

Za proslavu u Kninu je rekao kako je tamo uvijek posebna atmosfera kao i da je Vojno redarstvena operacija Oluja u potpunosti izmijenila geopolitičku sliku ovog dijela Europe i ojačala međunarodni položaj Hrvatske

Proslava Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti dolazi i u vrijeme više nego zategnutih odnosa dva čelna čovjeka Hrvatske – predsjednika RH Zorana Milanovića i predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića. Vidjelo se to i jučer na Sinjskoj alci gdje su izostali ne samo bilo kakvi razgovori njih dvojice nego nije došlo čak niti do rukovanja barem za javnost. Slijedom toga danas je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao kako je Oluja najveća vojna pobjeda hrvatskog naroda te da se nada kako će sve proći u najboljem redu i da ćemo svi zajedno slaviti ovaj dan. Na novinarsko pitanje hoće li se danas u Kninu Milanović i Plenković pozdraviti Jandroković je rekao kako on nije vidoviti Milan pa da zna tko će koga pozdraviti ali i da će onome tko mu pruži ruku uzvratiti.

Za proslavu u Kninu je rekao kako je tamo uvijek posebna atmosfera kao i da je Vojno redarstvena operacija Oluja u potpunosti izmijenila geopolitičku sliku ovog dijela Europe i ojačala međunarodni položaj Hrvatske.

-VRO Oluja je osigurala demokratski i gospodarski napredak i mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja – rekao je Jandroković.

FOTOGALERIJA  Hrvatske zastave posvuda, čekanje dnevnog tiska i prvi izvještaji... Pogledajte fotografije iz Knina nakon 'Oluje'

Knin: Središnja svečanost obilježavanja 29. obljetnice VRO Oluja
1/48
Ključne riječi

Komentara 1

BU
burza
10:48 05.08.2024.

Koda mi imamo nesto od toga tako i tako svaki trese svoje brdo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije